Verrassing bij 6e ronde Zomercompetitie

Tijdens het Open Maastrichts Zomer Kampioenschap (OMZK) heeft Redjep Shkriel de zesde speelavond met winst afgesloten.

Redjep Shkriel heeft na vele jaren zijn rentree gemaakt in het Maastrichtse clubschaak. Op de zesde speelavond van het OMZK stond snelschaken op het programma, speeltempo 5 minuten per persoon per partij. Deze avond werd gewonnen door Redjep Shkriel met een score van 9 uit 10. Alleen Philippe Ramaekers wist een punt van hem af te snoepen. Gedeeld derde werden Frank Clevers en Maarten-Jan Oosterman. Op de foto: Redjep Shkriel (links) en Philippe Ramaekers.

Voor Redjep Shkriel was het zijn rentree in het Maastrichtse clubschaak na vele jaren afwezigheid. Voorheen was hij lid van de toenmalige Maastrichtse vereniging VSM. In 2001 stopte hij met schaken, maar pakt het nu weer op.

In het OMZK wordt op acht achtereenvolgende dinsdagavonden gespeeld in buurtcentrum De Romein in de wijk Pottenberg in Maastricht, het clublokaal van schaakvereniging ZwartWit. Er wordt nog gespeeld op dinsdag 13 augustus (standaard) en dinsdag 20 augustus (rapid). Iedereen mag meedoen, ook niet-leden. Men hoeft niet elke dinsdag te komen, maar men kan ook incidenteel meedoen. In het algemeen klassement gaat Philippe Ramaekers aan de leiding, gevolgd door Hein de Boer en Jephte Lafour.

Voor de uitslagen klik hier.
Voor algemene informatie over de opzet van dit kampioenschap klik hier.


(Tekst en Foto: © Frank Clevers)

Laat een reactie achter

Scroll naar top