Kroegloperstoernooi Noorbeek

Beste schaakvrienden- en vriendinnen,

Graag zou ik langs deze weg jullie aandacht willen vragen voor onze gezellige kroegenloperstocht (editie 21) welke zal gaan plaatsvinden over 2 maanden op zaterdag 1 juni a.s. (2 dagen na Hemelvaartsdag) in het pittoreske Noorbeek, wederom georganiseerd door SV De Juiste -Z-.
Gezelligheid staat voorop in dit toernooi, schaken is een belangrijke bijzaak, speelkaarten en dobbelstenen spelen de hoofdrol deze dag!
Wederom net als de laatste 3 edities zal het speelschema worden toegepast met als uitgangspunt dat elk team zoveel mogelijk verschillende tegenstanders krijgt en ook nog zo veel mogelijk kroegen c.q. thuislocaties aandoet.
Er is uiteraard weer GEEN inschrijfgeld (waar vind je dat nog?) en er zijn enkele prijzen in natura (lees: bierpakketten!).
Twee dagen na Hemelvaartsdag is inmiddels traditie we hopen dat het ook dit jaar weer een goed bezocht en gezellig evenement wordt.

Van 10.45 tot 17.15 uur spelen we 6 minuten partijtjes in 4 of 5 locaties (minstens 1 thuislocatie!) met teams van 3 personen die uiteraard een originele, creatieve, ludieke naam verzinnen.
Daarbij kunnen er biertjes in alle soorten en maten genuttigd worden (tip van de dag: Erdinger/Biologisch Gulpener weissbier !!!), er zal voor broodjes, soep en warme snacks tijdens de lunchpauze gezorgd worden en vooral gezelligheid en een relaxte sfeer staan centraal.
Na afloop van de prijsuitreiking is er weer de mogelijkheid om samen de dag af te sluiten middels het befaamde “Tinus-diner”

Ik zou willen vragen of jullie binnen de club of elders willen polsen of er interesse is voor dit jaarlijkse evenement.
Mocht je geen 3 man op de been kunnen brengen, dan kan altijd bekeken worden of dit aangevuld kan worden met andere “los lopende schakers”.

Voor alle informatie omtrent dit evenement zie verder onze website http://dejuistez.nl.
Ook is er info te vinden over edities van vorige jaren (eindstanden, verslagen en foto ́s), kies dan het Menukopje Archief en dan in dat betreffende seizoen Kroeglopen

Nog even de laatste 5 winnaars memoreren:
2014 Een Overschat Fenomeen: Jasper Zilverberg, Maarten van Laatum en Joost de Bruin
2015 De Vaste Hand: Bart van der Zwet, Frans Wolferink en Theo van de Meerakker
2016 Drie Bier en één Witte Wijn: Tom Koolen, Mick Godding, Tom Katoen en Emel Beciri
2017 Damclub de verkeerde Lopers: Jeroen van Ginniken, Eric Hoefsmit en Jan Broekhuis
2018 De Bibberende Hand: Bart van der Zwet, Frans Wolferink en Theo van de Meerakker
Ik reken er op dat deze Bibberende Handen met man en macht hun titel komen verdedigen!

Sluiting inschrijving: woensdag 29 mei
Voor genoeg bier en een perfecte sfeer zal gezorgd worden!
In afwachting van jullie komst naar het prachtige Heuvelland,

Mariëlle Meijs, voorzitter DJZ
Rob Zink, organisator
E-mail: rzink@home.nl / Tel.: 06-25283699