Welkom bij VSMaastricht

Onze schaakvereniging is opgericht door een aantal schakers die in de jaren ’80 en ’90 lid waren van het voormalige VSM, het Verenigd Schaakgenootschap Maastricht. De club telt momenteel bijna 20 leden die vrijwel allemaal deelnemen aan onze interne competitie op dinsdagavond in ons clublokaal De Romein. Ook nemen wij vanaf september 2019 weer deel aan de externe competitie van de KNSB en de LiSB met twee teams.
Onze belangrijkste activiteit is de clubavond op dinsdag vanaf 20.00 uur in buurtcentrum ‘De Romein’ op Pottenberg in Maastricht. Als u kennis wil maken met onze vereniging, kunt u tot oktober 2019 geheel vrijblijvend mee schaken, dus zonder kosten of andere verplichtingen.
Als u vóór 20.00 uur aanwezig bent, dan zal de interne wedstrijdleider een tegenstander zoeken van ongeveer gelijkwaardige speelsterkte. Voor meer informatie kunt u van tevoren contact opnemen met de voorzitter of interne wedstrijdleider. Onze clubavonden vinden het hele jaar plaats, met uitzondering van feestdagen. De clubavond biedt een interessante variatie aan competities. Het belangrijkste is de ‘normale’ interne competitie, waarin lange partijen (maximaal 2 uur per persoon per partij) worden gespeeld. Tussen deze competitie door wordt ook nog een KO-beker-competitie gehouden,  worden er drie avonden met Rapid-schaak georganiseerd en tenslotte kent de club nog een Snelschaak-kampioenschap.

Partijvandeweek

De Partij van deze Week is een miniatuur uit de C-groep van het Limburg Open. De tegenstandster van Dien krijgt na een foute zet geen enkele kans meer!
[Alle vorige Partijen van de Week zijn terug te vinden op de pagina PARTIJEN.]

SchaakAgenda

Evenement details:

 • di
  04
  jun
  2019

  Interne competitie

  20:00Buurtcentrum De Romein
  Interne Competitie