Welkom bij Schaakclub ZwartWit Maastricht

Onze schaakvereniging is opgericht door schakers die in de jaren ’80 en ’90 lid waren van de voormalige schaakverenigingen VSM en MSV. De club telt momenteel bijna 20 leden, waarvan de meeste actief deelnemen aan onze interne competitie op dinsdagavond in ons clublokaal De Romein. Ook nemen wij deel aan de externe competitie van de KNSB en de LiSB met twee teams.


Onze belangrijkste activiteit is de clubavond op dinsdag vanaf 20.00 uur in buurtcentrum ‘De Romein’ op Pottenberg in Maastricht. Als u kennis wil maken met onze vereniging, kunt u tot oktober 2019 geheel vrijblijvend mee schaken, dus zonder kosten of andere verplichtingen.


Als u vóór 20.00 uur aanwezig bent, dan zal de interne wedstrijdleider een tegenstander zoeken van ongeveer gelijkwaardige speelsterkte. Voor meer informatie kunt u van tevoren contact opnemen met de voorzitter of interne wedstrijdleider.

Evenement details:

 • di
  28
  mei
  2019

  Rapid - Ronde 8-9-10

  20:00Buurtcentrum De Romein
  Interne Competitie

Partij van de week

Omdat er in de zomercompetitie vooral rapid- en blitzpartijen gespeeld worden, zijn er recent geen partijen meer ingestuurd. Daarom halen we deze keer een eerdere Partij van de Week uit de mottenballen van onze nieuwe secretaris Jephte Lafour. De partij is met analyses terug te vinden op de PARTIJEN pagina.